Porada dnia

Regularnie spożywaj posiłki!
Często wymagamy od naszych ciał, by funkcjonowały prawidłowo, choć tak naprawdę o nie nie dbamy.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła
Konto? Zarejestruj się!

Marketing

Reklama w serwisie

Kontakt

mail: Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, włącz obsługę JavaScript w przeglądarce, by go zobaczyć

FireBoard
Witamy, Gość
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
O:strajk oKUPAcyjny (1 wejść) (1) Gość
W dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: O:strajk oKUPAcyjny
Kropcia (Użytkownik)
Moderator
graph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
strajk oKUPAcyjny 3 lat(a), 4 mies. temu Oklaski: 4  
Chyba od zawsze cierpiałam na zaparcia, nie jestem nawet w stanie stwierdzić, kiedy się zaczęły. Nadałam im nawet własną nazwę - "strajk oKUPAcyjny" brzmi bowiem dużo milej dla ucha, niż zaparcie, zatwardzenie, czy jak tam ludzie na to mówią.

Sytuacja zmieniła się po tym, jak wprowadziłam do diety te słynne jogurty activia i potroiłam ilość warzyw w diecie. Nie wiem tak naprawdę, którego z tych składników jest to zasługą, ale od roku moje problemy właściwie zniknęły. Jeżeli coś nie gra, zawsze pomagają mi oliwki jedzone w ilościach wręcz nieprzyzwoitych lub też śliwki suszone.

Napiszcie, jakie są Wasze sposoby na "nakupne" problemy, bo nie wiem, czy te moje zawsze będą działały Pozdrawiam

Zgłoś moderatorowi   Zaloguj się Zaloguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
kasia (Użytkownik)
Fresh Boarder
graphgraph
O:strajk oKUPAcyjny 3 lat(a), 4 mies. temu Oklaski: 0  
Twoje określenie "strajk okupacyjny" mnie bardzo rozbawił - jeśli jszcze nie zostało to zastrzeżone, to z chęcią bym takiego określenia używała na co dzień.

Tak jak piszesz - ciężko powiedzieć komuś (przynajmniej ja mam takie opory), że właśnie mam zaparcia, czy jeszcze gorzej - a tak, strajk powinno rozwiać wszelkie wątpliwości

Pozdrawiam Kropcia i życzę jak najmniej strajków!

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Michamocha (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzenia:
O:strajk oKUPAcyjny 3 lat(a) temu  
Hehe, kupuję nazwę A co do problemów z zaparciami, to mi pomagają poranne sesje kefirowe - zamiast normalnego śniadanka wsuwam kefir z ogórkiem, pomidorem czy innym takim cudem i nie mam kłopotów. Ale jak mi się zdarzy zjeść normalne kanapki, to zatyka mnie na parę dni. Także polecam kefiry!

Wzdętek (Użytkownik)
Fresh Boarder
graphgraph
O:strajk oKUPAcyjny 3 lat(a) temu Oklaski: 0  
Hehe, nazwa się przyjęła nawet w moim domu Ja z tym nie mam problemów, odkąd zaczęłam codziennie jeść orzechy - taka mała garść - najlepiej włoskich oraz suszone śliwki. Po prostu jem je rano z jogurtem na śniadanko i kiszki pracują.

Do góry Odpowiedz
Polish Version - JoomlaPL.com .::. Powered by FireBoard

Git-Strony.pl - najlepsze strony w internecie